Villkor

Vem vi är </ h2>

Vår hemsidaadress är: http:. </ p>

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in det </ h2>

Kommentarer </ h3>

När besökare lämnar kommentarer på sajten samlar vi in ​​de uppgifter som visas i kommentarformuläret, och även besökarens IP-adress och användaragent för webbläsare för att hjälpa till att upptäcka spam. </ p>

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress adressen (även kallad en hash) kan ges till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Gravatar-tjänstens integritetspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar. </ P>

Media </ h3>

Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platsdata (EXIF GPS) ingår. Besökare på webbplatsen kan hämta och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen. </ P>

Kontaktformulär </ h3>

Cookies </ h3>

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats så kan välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa cookies kommer att ligga i ett år. </ P>

Om du har ett konto och du loggar in på den här sidan kommer vi att ange en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren. </ P>

När du loggar in, kommer vi också att ställa in flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmdisplayval. Logga in kakor varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto, kommer inloggningskakorna att tas bort. </ P>

Om du redigerar eller publicerar en artikel sparas en ytterligare cookie i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id för den artikel som du just redigerat. Det går ut efter 1 dag. </ P>

Inbäddat innehåll från andra webbplatser </ h3>

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t ex videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. </ P>

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen. </ p>

Analytics </ h3>

Vem delar du dina data med </ h2 >

Hur länge vi behåller dina data </ ​​h2>

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata obestämt. Det här är så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljnings kommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö. </ P>

För användare som registrerar sig på vår hemsida (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller ta bort sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen. </ P>

Vilka rättigheter du har över dina data </ ​​h2>

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att ta emot en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi håller om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål. </ P>

Där vi skickar dina data </ ​​h2>

Besökarens kommentarer kan kontrolleras via en automatisk skräppostdetektion . </ p>

Din kontaktinformation </ h2>

Ytterligare information </ h2>

Hur vi skyddar dina data </ ​​h3>

Vilka förfaranden för överträdelse vi har på plats </ h3 >

Vilka tredje partar vi tar emot data från </ h3>

Vilket automatiskt beslutsfattande och / eller profilering vi gör med användardata </ ​​h3>

Krav på industriell lagstiftning </ h3>