Det är okomplicerat att byta bredbandsleverantör – avsluta med ett klick!

Vi hjälper dig att avsluta ditt nuvarande bredbandsabonnemang när du beställer ett nytt hos oss. Vi ser dessutom till att starta ditt bredband hos oss när ditt tidigare har avslutats. På så sätt slipper du att bli dubbeldebiterad.

Så här gör du:

1. Klicka här för att köpa ditt bredband hos oss.
  2. I beställningsformuläret: Välj din nuvarande bredbandsleverantör i rullistan under ”Nuvarande leverantör”.
  3. När din beställning är klar får du ett mejl från oss. I mejlet har vi fyllt i de uppgifter du behöver för att avsluta ditt nuvarande bredband.
  4. I mejlet: Klicka på knappen “Avsluta abonnemang”.
    Klart! Din uppsägning med dina uppgifter skickas och hanteras av din nuvarande bredbandsleverantör.