Meny


Välj surf som håller framöver (och spara pengar!)

Med bredband från VK Media surfar du snabbt och smidigt till ett lågt pris. Vi kallar det för odyr surf – och du kan lita på att våra priser alltid är låga. Låt oss utmana den lösning er bostadsrättsförening har idag!

Från och för Västerbotten

Vi startade vår bredbandstjänst eftersom att vi vill ge alla Västerbottningar bäst förutsättningar att ta del av det som händer via nätet. Bredbandet fyller en viktig funktion i mångas liv. Det måste funka. Tillsammans med lokalt baserade företaget 84 Grams kan vi se över er hårdvara och erbjuda den bästa tekniken. Du hittar allt från datacenter till kundservice i Västerbotten. Okrångligt, helt enkelt!

En förmånlig helhet

VK Media bredband
Komplett TV-lösning
Digitala nyheter hos VK och Folkbladet

Fyll i formuläret nedan så ser vi till att återkomma med ett erbjudande som passar just era förutsättningar! Det går även bra att ringa eller mejla Alexander Lövnord, ansvarig för bostadsrättsaffären, på 073-029 12 42 eller [email protected].

Har du frågor eller funderingar? Vår kundservice finns i Umeå och hjälper dig med alla frågor som kan uppstå. Tveka inte, ring 090-340 70 70 eller mejla [email protected].

Intresseanmälan BRF

    Du kan välja flera alternativ.
  • Ange adress till bostadsrättsföreningen