Kom igång med tv

5 snabba steg – koppla in boxen

1. Stoppa in de medföljande batterierna i fjärrkontrollen.
  2. Anslut HDMI-kabeln till HDMI-porten på boxen. Koppla den andra änden av kabeln till HDMI-porten på din tv.
  3. Anslut strömkabeln till strömporten på boxen, koppla sedan strömadaptern till ett eluttag.
  4. Anslut medföljande nätverkskabel till Ethernet-porten på iptv-boxen och den andra änden av kabeln till ditt fiberuttag avsett för iptv.
  5. Sätt boxens Power-knapp till “ON”. Lyser boxens lampa grönt? Snyggt, du är färdig med inkopplingen! Lyser lampan rött? Tryck på fjärrkontrollens Standby-knapp.

Logga in – sedan är du redo!

1. Välj vilket språk du vill använda. Flytta mellan alternativen med piltangenterna på fjärrkontrollen och bekräfta ditt val genom att trycka på OK.
  2. Ange det användarnamn och lösenord som du fått på mejl eller sms. Tryck OK på fjärrkontrollen för att få fram bokstäver.

Härligt. Nu är du igång!

Med appen har du tv:n i bakfickan

Ladda ner appen “IPTV” genom att söka på “IPTV Ålcom” och logga in med det användarnamn och lösenord du fått via mejl eller sms
(samma som för boxen). Du kan titta på tre enheter samtidigt, inom hela EU!

Smart-tv

Om du har en smart-tv kan du även ladda ner appen till den. Logga smidigt in med samma användarnamn och lösenord som för boxen. Alla tv-kanaler finns inte i apparna på grund av upphovsrättsliga skäl.

Är det något som är oklart?

Att titta på tv ska vara okrångligt! Därför har vi samlat tips, tricks och vanliga frågor med svar här. Du kan också alltid höra av dig till kundservice, kontaktuppgifter hittar du här.