Jag vill betala med autogiro, hur gör jag?

Du anmäler och ger medgivande till att du vill starta ett autogiro via din internetbank.

Hur anmäler du?

1. Hos vardera bank kan det se olika ut men du bör kunna hitta något i stil med “Ansök om autogiro” i menyn. För dig som har Swedbank, Nordea, SEB, Länsförsäkringar eller Handelsbanken hittar du rätt via länkarna nedan.
  2. När du påbörjar ansökan kommer din bank att be om ett betalarnummer. Här ska du då ange ditt kundnummer hos oss. Kundnumret hittar du på mitt konto eller din faktura.
  3. Som betalningsmottagare kan du antingen fylla i vårt bankgironummer: 5362-5042 eller söka efter mottagare genom att skriva: Västerbottens-Kurirens Media AB. Om två alternativ dyker upp, väljer du den som specificerar bredbandstjänst.

Anmäl autogiro hos Swedbank.

Anmäl autogiro hos Nordea.

Anmäl autogiro hos SEB.

Anmäl autogiro hos Handelsbanken.

Anmäl autogiro hos Länsförsäkringar.