Meny

VK:s appar – för både iOS och Android

Västerbottens-Kurirens nyhetsapp

Snabba nyheter direkt i mobilen!

Med VK-appen får du snabbt koll på de senaste nyheterna från VK.
I VK-appen finns allt innehåll som finns på vk.se; nyheter från kommuner, länet, Sverige och världen, artiklar i kategorier som sport, kultur, opinion, nöje, familj, weekend med mera.
Som prenumerant får du tillgång till allt material och smarta funktioner genom att logga in på ditt konto i appen. Använd samma inloggningsuppgifter som på vk.se.
Som inloggad kan du spara artiklar, följa ämnen/skribenter. Genom att aktivera pushnotiser så missar du inte när något viktigt händer.
Under PLUS-symbolen (längst upp till höger i appen) hittar du funktioner som Mitt VK (där artiklar du följer och sparat samlas), Kundklubbserbjudanden samt direktlänk till appen eVK. Appen är kostnadsfri att ladda ned.

  •  Ladda ned VK-appen:  

E-tidningen eVK

Papperstidningen i digitalt format.

Upptäck ett nytt smidigt sätt att läsa tidningen på, digitalt på din surfplatta, mobil eller dator. Med eVK får du samma praktiska överblick som i papperstidningen och du kan enkelt zooma in eller välja artikelläge om du vill läsa en artikel åt gången på skärmen.
Ladda ned appen kostnadsfritt och logga in med samma inloggningsuppgifter som på vk.se. eVK ingår för dig som har prenumeration VK Digital, VK Helg eller VK Premium.

Läs mer om eVK här.

  • Ladda ned appen eVK: 

Hockeyfokus

Fullt fokus på Björklöven!

Vi punktmarkerar Björklöven hela säsongen och bevakar lagets matcher i hockeyallsvenskan och ger dig fullt fokus på ditt gröngula favoritlag. I appen Hockeyfokus får du nyheter, analyser, krönikor, liverapportering och webb-tv sändningar. Med pushnotiser får du målnotiser från pågående match samt det senaste om Björklöven.
Appen är kostnadsfri att ladda ned och allt innehåll ingår för dig som prenumerant.

  •  Ladda ned appen Hockeyfokus:  

Affärsliv24

Fördjupande näringslivslivsnyheter.

Affärsliv24 presenterar de senaste nyheterna och annat matnyttigt som kan tänkas gynna eller beröra Västerbottens företagare. Allt innehåll på sajten och i appen ingår för dig som är prenumerant på VK. Med appen kan du få pushnotiser för viktig uppdatering om de senaste näringslivsnyheterna. Ladda ned appen kostnadsfritt.

  • Ladda ned Affärsliv24: