Varför får jag inte min prenumeration och bredbandstjänst på samma faktura?

Vi har kollat på flera olika lösningar men har i dagsläget inte hittat någon som fungerar på det sätt som vi vill. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Det finns nämligen flera anledningar som gör att vi inte kan samfakturera bredbandstjänsten och prenumerationstjänsten.

Det finns skillnader i abonnemangen som vi behöver ta hänsyn till. Det är också olika företag som fakturerar dig, din bredbandstjänst faktureras av VK Media och din prenumerationstjänst av VK, Folkbladet, Lokaltidningen, Mellanbygden, Nordsverige eller Västerbottningen.

Det som också gör att vi inte har möjlighet att samfakturera är att betalningsperioderna kan variera mellan prenumerationstjänsterna och bredbandstjänsterna. För tidningsprenumerationer erbjuder vi flera betalningsperioder (månad, kvartal, halvår eller helår) och bredbandsabonnemanget kommer endast att ha månatlig betalning. Betalsätten skiljer sig också åt, vilket gör det svårt för oss i dagsläget att samfakturera dig.

Så här gör du för att slippa fakturavgiften
Din första bredbandsfaktura får du som en pappersfaktura (fakturaavgift 39 kronor tillkommer). För att slippa fakturaavgiften framöver kan du byta till autogiro eller e-faktura. Klicka här för att läs mer om våra fakturafrågor.